Храброст

84.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

“Храброста може да победи се”. Како родители мора да бидете свесни за важноста на храброста во секојдневниот живот на вашите деца. Овие кратки, забавни, лесно разбирливи и инспиративни приказни ќе му помогнат на вашето дете да се соочи со стравот и опасноста и храбро и самоуверено да ги совладува секојдневните предизвици.

Дополнителни информации

Димензии

280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја