Хајди-голема книга со приказни

750.00 ден

Купете го овој производ и добијте 8 поени!

Опис

Оваа книга претставува збирка од 20 приказни за малото девојче Хајди и нејзините авантури на планината, на фармата, на море, во Париз, Америка и уште многу други заедно со нејзините пријатели.

Дополнителни информации

Димензии

200/255 mm-320 страници, тврд повез, илустрации во боја