Хајди во дивината на Алпите

74.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Авантурите на главниот лик Хајди раскажани во 20 различни приказни кои илустративно прекрасно се надополнети на текстовите раскажани во нив.

Дополнителни информации

Димензии

195/250mm-16 страници, брош повез