Француско-Македонски и Македонско-Француски речник

578.00 ден

Купете го овој производ и добијте 6 поени!

Опис

Со повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, кратка граматика на францускиот јазик и тематски табели овој речник е еднакво корисен и за учениците во основните и средните училишта и за студентите и за сите оние што сакаат да научат. Речникот ја опфаќа лексиката на современиот француски говорен и литературен јазик, како и одреден број зборови од разни научни области.

Дополнителни информации

Димензии

118/170 mm – 690 стр; тврд повез