Форми

110.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Прелистајте ги страниците, погледнете ги сликите и научете ги бројките, буквите, боите, формите, спротивностите, овошјето и зеленчукот. Запознајте ги животните и нивните младенчиња.

Дополнителни информации

Димензии

135/105 mm-18 страници