Фенг Шуи – сет

600.00 ден

Купете го овој производ и добијте 6 поени!

Опис

Фенг Шуи, мудроста на живеењето кај Источните народи, служи за постигнување на хармонија со околината и зграпчување на позитивната енергија. Сетот содржи една илустрирана книга во боја, еден компас, една багуа, едно метро од фенг шуи и две монети од и Чинг.