Училиште

179.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Не се вели залудно: Од колепка, па до гроб, со секакво бреме, најубаво е училишното време! Во оваа книга, која претставува еден интересен вовед и водич низ училишниот живот за секој ученик, времето поминато во училиште е прикажано како најбезгрижниот и највесел период во животот на секој човек. Топло им ја препорачуваме на сите ученици.

Дополнителни информации

Димензии

164/232 mm -78 стрaници; брош повез