Универзум

150.00 ден

Нема на залиха

Категории: ,

Опис

Кои нешта постојат во вселената? Од што се составени Сонцето, Месечината и Земјата? Што е ѕвезда? Сите прашања што ги поставуваат децата се одговорени тука.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници; тврд повез