Трпение

84.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Ако детето не вежба трпение од рана возраст, ќе прерасне во нетрпелив човек! Сигурно не сакате вашето дете да биде такво. Научете го детето на вредноста на трпението со овие едноставни, колоритни и интересни приказни. Вашето дете ќе научи да се соочува со компликувани ситуации без жалби, да избегнува фрустрации и да ги достигнува своите цели. Овие инспиративни кратки приказни ќе ја зголемат самоконтролаа на вашето дете и ќе му помогнат да остане мирно во предизвикувачки ситуации.

Дополнителни информации

Димензии

280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја