Торнада

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Влезете во светот на торнадата со помош на оваа книга. Запознајте се со причините за настанување на торнадата, нивните карактеристики, видови и јачина. Доззнајте кои се најсмртоносните торнада во историјата и како да се заштитите во иднина. За овие факти, и многу други поврзани со торнадата, ќе дознаете во оваа енциклопедија.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја