Том и неговата цистерна

85.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Кратки приказни изработени од цврст картон во најнеобични форми како камион, багер и цистерна. Каи и неговиот камион, Бени и неговиот багер и Том и неговата цистерна се насловите од оваа серија.

Дополнителни информации

Димензии

116/155 mm-10 страни, картон