Ти си лош човек господин Штрбло / книга 1

179.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Добровечер. Господин Штрбло е вистински ужас што мрази деца, животни, забава и варена пченка.Оваа книга е за него. И за една луда самовила што живее во неговата када. И за кучето Чарли, и за малото девојче Поли и за злобниот, смрдлив месар целиот извалкан со џигер. А, тука има уште и херои и бонбони и авантури и Сé! “Смешно? И тоа колку. Неверојатно убаво” Филип Ардаг, Гардијан

Дополнителни информации

Димензии

130/185 mm-188 стр./брош повез/црно бели илустрации