Тага

126.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Тажен ли си кога не смееш да си играш надвор? Тажен ли си кога некој од твоето семејство ќе се разболи? Неодолива книгичка која ги покажува сите работи што ги прават дечињата тажни. На нежен и внимателен начин им помага на дечињата да го разберат чувството на тага.

Дополнителни информации

Димензии

150/150 mm-10 страници /корица и станици од сунѓер и картон / илустрации во боја