Судир на кралеви КНИГА 2

499.00 ден

Купете го овој производ и добијте 5 поени!

Џорџ Р.Р.Мартин

Џорџ Рејмон Ричард Мартин — американски писател на романи и раскази во жанрот на фантазијата, хоророт и научната фантастика. Истовремено сценарист и телевизиски продуцент. Најпознат е по меѓународно популарниот серијал романи во жанрот на епската фантастика, Песна за мраз и оган, подоцна адаптирана на HBO во телевизиската серија Игра на тронови.

Опис

Во овој дел на “Песна за мразот и за огнот”, Џорџ Р.Р. Мартин создаде дело со ненадминлив замав, сила и имагинација. Судир на кралевите не води во свет на сплетки и сјај, чудесни битки, целосно поинакви од се што досега имате искусено.

Дополнителни информации

Димензии

145/205mm – 488страници; брош повез