Судир на кралеви КНИГА 1

499.00 ден

Опис

Во овој дел на “Песна за мразот и за огнот”, Џорџ Р.Р. Мартин создаде дело со ненадминлив замав, сила и имагинација. Судир на кралевите не води во свет на сплетки и сјај, чудесни битки, целосно поинакви од се што досега имате искусено.

Дополнителни информации

Димензии

145/205mm – 439 страници; брош повез