Среќа

126.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Среќен ли си кога грее сонцето? Среќен ли си кога си опкружен со членови на семејството? Неодолива книгичка, која ги покажува сите работи што ги прават дечињата среќни. На нежен и внимателен начин им помага на дечињата да ја разберат и покажат среќата.

Дополнителни информации

Димензии

150/150 mm-10 страници /корица и станици од сунѓер и картон / илустрации во боја