Снежана

65.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Оваа едиција, ВО СВЕТОТ НА БАЈКИТЕ, е направена посебно за најмалите дечиња. Приказните се раскажани на едноставен и пријателски начин, а разнобојните илустрации го надополнуваат ова волшебно патување.

Дополнителни информации

Димензии

280/210 mm-16 стр. /брош повез, илустрации во боја