Снежана и седумте џуџиња

315.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Една од најпознатите приказни во ново издание. Преку звучниот модул, вашето дете може да го слушне текстот од секоја страница и самостојно да ужива во приказната.

Дополнителни информации

Димензии

195/185 mm-10 страници/ картонска корица и страници и модул со звуци