Сметање преку игра со главичка

105.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Возбудливите рондо книги се преполни со игри, слики полни со фантазија кои водат кон учење со помош на главата и рацете. Досега од печат се излезени седум различни, и тоа две за над пет години, две за над четири, две за над три години и една за прво одделение како игра со броеви за почетници.

 

*За употреба на оваа книга ви е потребно РОНДО пластика.

Дополнителни информации

Димензии

162/232 mm – 32 стр., брош