Слатки мали чудовишта

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Оваа книга дава интересен и сликовит приказ за загубените родителски права. Според авторката, со раѓањето на детето вие несвесно се откажувате од правото на сопствен живот за да на крајот дојдете до едно парадоксално откритие дека со губењето на правото на сопствен живот, со блаженство и гордост ви е подарено едно поважно правоПРАВО ЗА СОЗДАВАЊЕ ЖИВОТ!

Дополнителни информации

Димензии

160/230 mm – 71 стрaници; брош повез