Слатки мали тајни

99.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Драги дечиња! Прочитајте ги овие детски тајни и испратете ни ја вашата тајна во пликот што се наоѓа прикачен на задната корица. Со тоа станувате учесник во наградната игра на ТОПЕР. Покрај тоа што може да бидете дел од наредната книга со тајни, ќе станете и потенцијален добитник на многу награди од книжарниците на ТОПЕР!

Дополнителни информации

Димензии

205/298 mm – 24 страници ; брош повез