Скелетен систем

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Темата на оваа книга е да го запознаеме нашето тело, да разбереме како тоа функционира.Младите читатели ќе уживаат и ќе стекнуваат знаења кои ќе им бидат од помош во нивната понатамошна едукација.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници; тврд повез