Сказни за добра ноќ

680.00 ден

Купете го овој производ и добијте 7 поени!

Опис

Збирка од 15 интересни сказни, збогатени со прекрасни илустрации, кои можете постојано да им ги читате на вашите деца, а тие одново да уживаат во нив.Тука може да ги најдете овие сказни:
-Куќата што ја изградил Јовче
-Трите јарци итреци
-Зајакот и желката
-Кралот жаба
-Човечето од тесто со ѓумбир
-Снежана и Румена
-Принцезата и зрното грашок
-Рампелстилтскин
-Снежната кралица
-Гускарката
-Јовче и стеблото од грав
-Златокоса
-Царевата нова облека
-Бременските градски свирачи
-Овчарката и оџачарот

Дополнителни информации

Димензии

225/225mm-285страни, тврд повез, илустрации во боја