Сина панделка

350.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!
Категорија: Ознака:

Опис

Посебни мигови,
Први единствени и неповторливи искуства….
Сината панделка е посветена на вашето момченце: многу страници што треба да се напишат, ден по ден…
За да се сочуваат најубавите и најважни моменти на првите фантастични дванаесет месеци на вашето најмило!

Дополнителни информации

Димензии

265/270 mm-28 страници; тврд повез