Сета наша погрешна сегашност

270.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

„Всушност, јас доаѓам од светот што требаше да го имаме. Вам тоа сигурно ништо не ви значи затоа што живеете овде, во овој беден свет што денес го имаме. Но не требаше да биде вака. И сето тоа е моја вина – да, моја, а делумно и на татко ми, а мислам дека малку и на Пенелопи. Не знам како да почнам да го објаснувам сето ова, но….“
„Сета наша погрешна сегашност“ е несекојдневна приказна за неочекувани патувања и алтернативни патеки, семејство, пријателство и љубовта во нејзините најразлични форми и облици.Патување низ времето, но и низ животот на еден човек кој ќе научи кој можел да биде, но можеби никогаш не требало да биде, што на крајот ќе го доведе до кој навистина е.

Дополнителни информации

Димензии

145/205mm-306 страници; брош повез