Семафор

490.00 ден

Купете го овој производ и добијте 5 поени!
Категории: ,

Опис

Возилата како такси возилото, автомобилите, велосипедот за пица, камионот за превоз, се користат за превоз на луѓето и производите од едно на друго место. Овие возила се користат според нашите потреби. Тие се многу корисни за нашиот секојдневен живот.

Дополнителни информации

Димензии

365/300 mm-10 страници/ картонска корица и страници, модул за светло и модул за звук