Секс за почетници

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

На хумористичносатиричен начин со желба да се смират, подучат и охрабрат тинејџерите по прашање за сексот но, истовремено и да се насмеат до солзи со рушење на сите табуа врзани за сексотбез влакна на јазикотнастана и овој откаченоумен прирачник. Се што сте сакале да знаете а, сте се срамеле да ги прашате возрасните ќе најдете тука.

Дополнителни информации

Димензии

164/232 mm -103 стрaници; брош повез