Светот на животните

1,575.00 ден

Купете го овој производ и добијте 16 поени!
Категории: ,

Опис

Тоа е енциклопедија на животните преку која се запознаваме со начинот на живот и со распространетоста на одделни карактеристични претставници од животинските групи на сите континенти.

Дополнителни информации

Димензии

240/325 mm – 372 стр., тврд повез, илустрации во боја