Самомасажа

270.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Прирачник за користење на класичниот и единствен тераписки метод на традиционалната кинеска медицина. Книгата е дополнета со илустрации за да помогнат во индивидуалната подготовка за превенција и за третман на заболувањаТехниките на самомасажа по меридијаните и по акупунктурните точки се едноставни, практични и лесни за следење.

Дополнителни информации

Димензии

130/200 mm-285страници ;брош повез