Самодоверба

84.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Самодовербата е многу важна за успешно созревање на вашето дете. детето мора да има самодоверба за да совладува нови предизвици и не треба да се плаши да продолжи да се обидува, без разлика дали ќе успее. Помогнете му на детето да верува во себе и да ја развие својата самодоверба со овие кратки приказни. Ови сликовите, забавни и илустрирани приказни ќе помогнат вашите деца да изградат самодоверба и да ги прошират своите граници, да пробуваат нови нешта и да не се откажуваат.

Дополнителни информации

Димензии

280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја