Сакам да бидам

263.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Книга со избор од 77 занимања, професии, вештини и занаети со кратки приказни за деца. Оваа книга на децата ќе им послужи како вистински патоказ при изборот на нивното занимање затоа што не се работи за педагошко дело. Меѓутоа низ игра и забава, децата и несвесно ќе создадат некоја идеја за своето идно животно занимање.

Дополнителни информации

Димензии

158/263mm-80 страници, брош повез