Розова панделка

350.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!
Категорија:

Опис

Посебни мигови,
Први единствени и неповторливи искуства….
Розовата панделка е посветена на вашето девојче: многу страници што треба да се напишат,ден по ден…
За да се сочуваат најубавите и најважни моменти на првите фантастични дванаесет месеци на вашето најмило!

Дополнителни информации

Димензии

265/270 mm-28 страници; тврд повез