Римска митологија

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Во оваа енциклопедија вашите најмлади ќе најдат се што им е потребно да знаат за Римската митологија, проследено со илустрации и фотографии. Младите читатели значително ќе го зголемат своето општо знаење со помош на оваа книга..

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници; тврд повез