Ризница на афоризми

300.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Најубавите мисли од најголемите умови собрани на едно место во едно прекрасно луксузно издание.

Дополнителни информации

Димензии

110/145mm-496 страни, тврд повез