Рецепт за љубов

270.00 ден

Опис

Кејти Форд, неприкосновената кралица на љубовни романи, со овој роман нуди вистински рецепт за сладокусците кои уживаат во романтични приказни исто колку и во кремот од топло чоколадо – најдобриот пријател при читањето.
Зои е вљубеничка во готвењето и затоа се пријавува на новиот кулинарски натпревар кој ќе се емитува на националната телевизија. Таа и другите натпреварувачи се сместени во едно живописно англиско селце. Меѓутоа, идилата ја расипува нејзината цимерка, која сака да победи по секоја цена. Како да натреварот и цимерката да не и задаваат доволно грижи, неодоливо ја привлекува Гидеон, кој би требало да го игнорира затоа што е судија…

Дополнителни информации

Димензии

145/205mm -227 страници; брош повез