Региони во Европа

950.00 ден

Купете го овој производ и добијте 10 поени!
Категории: ,

Опис

Оваа книга е корисен инструмент за истражување со која што ќе ја запознаете историјата, територијата, населението и општеството, патиштата на комуникација, економијата и главните градови на сите европски држави, но и многу интересни податоци(потеклото на името, опкружување, култура, фолклор, обичаи, уметност, кујна). Прекрасниот колорит на фотографиите и физичко – политичките карти што се поместени во оваа книга ,уште еднаш ја надополнуваат комплетната слика за секоја држава.

Дополнителни информации

Димензии

200/273 mm – 335 стр; тврд повез