Раскажи авантура-приказна 1

40.00 ден

Категории: ,

Опис

Вашето дете, следејќи ги сликите, треба да ја раскаже приказната со што ќе вежба пишување и ќе ја развие својата фантазија.

Дополнителни информации

Димензии

216/280 mm-12 страници