Расадник дома

179.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Практично и атрактивно дело за познавање на сите растителни видови што се употребуваат во уредувањето на домашните градини. Совети за правилно одржување на вашите растенија во ентериерот во текот на целата година, како и солуции и третмани за штетници и болести.

Дополнителни информации

Димензии

230/270mm – 47 страници, брош повез