Работи кои секој татко треба да ги знае

210.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Имате деца.

Ние ги имаме одговорите.

Од менување пелени и подждригнување кај бебињата, до градење песочни замоци и организирање детска забава со преноќување, оваа книга е полна со нешта што теба да ги знае секој татко. Читателите ќе откријат:

-Како да се ослободи собата од чудовишта

-Како да се справите со излив на лутина

-Како да дадете задолженија

-Како да разговарате за приците и за пчелите

-Како да заштедите за факултет

Дополнително, вештини за преживување на семејното патување, совети за здрава исхрана, водич за поврзување со раздразливите тинејџери, и многу, многу повеќе!

Дополнителни информации

Димензии

92/152 mm -143 страници; тврд повез