Работи кои секој маж треба да ги знае

210.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Овој џебен придружник содржи сé што еден маж треба да знае (но веројатно не знае)

Вклучувајќи:

-Како да уловиш риба со трска

-Како да направиш совршен мартини

-Како да преговараш за покачување на платата

-Пет начини да започнете флерт на пет различни јазици

-Како да се обложувате на коњски трки

-Како да направите одлична масажа

Дополнителни совети за гардероба, совети за одржување на автомобилот, шеги за секоја пригода, фитнес вежби, упатства за печење на скара, и многу, многу повеќе!

Дополнителни информации

Димензии

92/152 mm -143 страници; тврд повез