Работи кои секоја невеста треба да ги знае

210.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Сé што ви е потребно за да го испланирате совршениот ден.

Вклучувајќи:

-Како да го испланирате буџетот

-Како да ги изберете вашите придружници

-Како да го одберете невестинскиот фустан

-Како да направите да им биде удобно на вашите гости

-Како да се справите со дарувањето и со невестинската забава

Дополнителни совети за избирањето на вашите гости, на снабдувачите за работите што ви се потребни, изборот на деталите, справувањето со деликатните ситуации и многу, многу повеќе!

Дополнителни информации

Димензии

92/152 mm -143 страници; тврд повез