Работи кои секоја жена треба да ги знае

210.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Овој џебен придружник содржи сé што една жена треба да знае.

Вклучувајќи:

-Како да побарате покачување на плата

-Десет стилски парчиња што треба да ги поседува секоја жена

-Како да додадете фудбалска топка

-Добри одговори на лоши флертувачки фрази

-Како да организирате коктел-забава

-Како да се изведе паралелно паркирање

Дополнителни совети за бонтон и за односите со другите, за забавувањето, како и совети за готвење, упатства „направи сама“, информации во врска со здравјето, техники за самоодбрана, и многу, многу повеќе!

Дополнителни информации

Димензии

92/152 mm -143 страници; тврд повез