Пустини

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Оваа категорија на енциклопедии се фокусира на нашата прекрасна планета Земја. Исполнети со корисни информации и неверојатно фотографии, овие енциклопедии сигурно ќе заземат посебно место во умот на младите читатели.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници; тврд повез