Противпожарно возило

126.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Нешто ново, нешто поинакво. Можност најмалите сами да го состават моделот на својата омилена фарма, замок, парк или пак противпожарно возило. Со едноставно вадење на засечените делчиња и нивно составување на брз начин се добива 3д модел со кој дечињата ја започнуваат својата игра и креираат сопствена приказна.

Дополнителни информации

Димензии

210/330 mm-10 стр.