Простување

84.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Со учењето на вашето дете на простува сте му пренеле важна животна лекција. Помогнете му на вашето дете да ги разбере простувањето, сочувството и љубезноста со овие разнобојни кратки приказни. Овие лесно разбирливи, интересни и инспиративни приказни ќе го поттикнат вашето дете да се потруди да им простува на пријателите, постарите, непознатите и на членовите на фамилијата.

Дополнителни информации

Димензии

280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја