Проклетството на кралот

345.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Тринаесетгодишниот Џек Мекинли се има борено против се и сешто за да се спаси, да ги спаси другарите и светот. Веќе го порази колосот од Родос, ловеше низ древниот Вавилон и ги надмудри легиите на зомби, а одбраните ги најдоа трите од седумте чуда од древниот свет и го загубија едното за да спасат живот. Тие мора да го откријат начинот како да ги повратат работите што се претходно направени, да се пасат од силата што може да ги победи – и да го уништи светот.

Дополнителни информации

Димензии

210/145mm -341 страници; тврд повез