Продавница

100.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Во овие боенки кои се навистина лесни за боење, релјефните граничници ќе им помогнат на децата да бојат во ограничениот простор и нивните цртежи да бидат навистина прецизни. Исто така има многубројни илустрации и нови зборчиња кои децата ќе ги научат преку поврзување со главниот цртеж. Наслови во оваа серија се: Продавница, Животни, Циркус и Превозни средства.

Дополнителни информации

Димензии

240/240 mm-12 страници