Прирачник за собни цвеќиња

179.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Книга со стручни и практични совети од вистински стручњаци, Ќе научите како се сади, храни, полева, сече, чисти, размножува, лекува и конечно како да се одржат здрави поголемиот дел од видовите собни цвеќиња. Исто така ќе добиете и одговори на многу ваши прашања околу негата на овие растенија.

Дополнителни информации

Димензии

230/270mm – 47 страници, брош повез