Прирачник за малите научници

550.00 ден

Купете го овој производ и добијте 6 поени!
Категории: ,

Опис

Сакаш ли да станеш вистински научник и да ги изненадиш своето семејство и пријателите? Тоа е главната намена на оваа книга. Ќе те води и ќе ти помогне да направиш научни експерименти со различни материјали, кои лесно можеш да ги најдеш во својот дом…

Дополнителни информации

Димензии

200/272 mm-145 страници/тврд повез