Принцеза

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Три книгички за нашите најмлади принцеза, балерина и каубои. Сликовници кои се посебни по стојата обработка, составени од 10 илустрирани страници со најразлични облици, секој лист изработен од пена.

Дополнителни информации

Димензии

120/195 mm – 10 страници, пена